Behandelingen


Gelaatsverzorging


Kom tot rust, geniet, straal, leef.

Rust, je kan niet zonder.

Geniet, het leven is al kort genoeg.

Straal, een glimlach maakt je mooi.

Leef, elke dag kan de laatste zijn.

Dit alles kan met een gelaatsverzorging op maat. Enkel maar natuurlijke producten, met heerlijke geuren om bij weg te dromen.

Weg doffe huid, weg droge huid, weg vette huid, hallo mooie huid.

2022 is een jaar vol verandering, waaronder ook voor Salon LilyRose. We hebben iets nieuw, Absolution. Ik heb de keuze hiervoor gemaakt omdat ze echt álles in huis hebben waar ik naar op zoek ben! Verrassend anders, minimalistisch, individueel, biologisch, zo puur als de natuur zelf! Én Absolution kiest voor een persoonlijke aanpak. Perfect wat jij en ik willen voor onze huid.

Gelaatsverzorging Jonge Generatie


Voor onze jonge dames zijn er nu ook natuurlijke gelaatsverzorgingen met de producten van Lady Green.

Lady Green richt zich specifiek op de huid en huidproblemen van onze jonge dames.

De lijn is gemaakt in samenwerking met jonge vrouwen, voor meiden door meiden!  Meer dan 200 jonge vrouwen tussen 12 en 25 jaar hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green.  Hierdoor zijn de producten echt ontwikkeld op de behoeften en huidproblemen van jullie, onze jonge dames.

Top, leuk, fun, zoete geuren, ….  De producten zijn niet alleen mooi en trendy, maar ze werken ook echt!  Alle productformules zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen.

Voor onze allerjongste meiden is er Too Fruit, eveneens speciaal ontwikkeld voor de jonge huidjes van onze dametjes!

En voor de stoere kerels onder ons is er een topproduct ontwikkeld, Manetik. Want enkel het beste is goed genoeg!

Kijk zeker op onze pagina van Gelaatsverzorging Jonge Generatie voor meer info!

Massage


Kom helemaal tot rust.

Een massage om je te ontspannen.

Een massage om te relaxen.

Een massage om je helemaal te laten wegdromen.

Een massage om jezelf even wat me-time te geven.

Een massage om alles even te vergeten.

Ben jij klaar om jezelf even van de wereld te laten verdwijnen?

Om jezelf even wat rust te gunnen?

Boek dan snel een massage en geniet met volle teugen en kom helemaal tot rust.

Suikerontharing


Ongewenste haartjes, iedereen kent ze. Wil je die haartjes op je bovenlip weg? Of mooie wenkbrauwen? Geef ze geen kans en laat ze verwijderen met suiker in ruil voor een zijdezachte huid.

Suikerontharing, voor een langdurig effect, zo kan jij stralen zonder zorgen.

Voetverzorging – Pedicure


Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt, likdoorn, …. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat.

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2.

Heb je last van kloven, droge voeten, ….? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Handverzorging – Manicure


Vind jij die velletjes ook zo vervelend, en die schrale handen? Of wil je gewoon even verwend worden? Laat je dan eens vertroetelen met een SPA handverzorging, dé wellness behandeling. Je handen gaan enorm gehydrateerd en gevoed worden met enkel maar natuurlijke producten van Pandhy’s & Líkami. Wat wens je nog meer dan stralende zachte handen?

Gellak Faby


Een gellak is een nagellak die uitgehard wordt onder een lamp. De nagellak is na de behandeling droog, en je kan vertrekken zonder zorgen. De gellak blijft ook langer mooi en is langer te behouden dan een gewone nagellak.

100 % vegan. Faby-producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Integendeel, de producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten om de nagels en huid van je handen en voeten het beste te geven van wat de natuur te bieden heeft.

Niet getest op dieren. Voor Faby & LilyRose betekent liefde voor de planeet zorgen voor alle wezens die hierop leven. Daarom worden Faby-producten nooit getest op dieren.

10 free. Respect voor de professional en voor de nagel is een integraal onderdeel van Faby’s filosofie. Daarom heeft Faby een innovatieve formule geïntroduceerd, vrij van de 10 schadelijkste stoffen: DBP, tolueen, formaldehyde, kampfer, formaldehyde hars, ethyl tosylamide, TPHP, aceton, parabenen en lood.

Medical Taping


Door middel van medical taping kunnen we kwaaltjes stabiliseren, en in sommige gevallen zelfs verhelpen. Hierbij denken we an hallux valgus, ingegroeide nagel, verstuikte enkel, litteken vermindering, gekneusde rib ….

Zelfs bij hooikoorts kan je gebruik maken van medical taping. Kom tijdig voor de taping, en wees de allergie voor!!