Voetverzorging – Pedicure


Leg je voeten in de watten.

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt, likdoorn, …. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat.

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2.

Heb je last van kloven, droge voeten, ….? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Voetverzorging LUXE & Gelaatsverzorging Pandhy’s Cosmix – COMBI (max. 60 min) . . . . 60.00 €

Deze combi is ideaal wanneer je tijd wil winnen maar toch met een stralende huid wil vertrekken!

Als start krijg je een reiniging en peeling van je gelaat. Daarna wordt je verwend met een Georgikon Mud masker, de zwarte diamant genoemd. Tijdens het masker zal de voetverzorging gebeuren (max. 35 min). Als afsluiter wordt je huid verzorgd met een intensieve crème, op maat voor jou huid.


Voetverzorging PLUS (max. 50 min) . . . . 35.00 €

Nagels knippen & vijlen, reinigen, eelt & likdoorn verwijderen, ingegroeide nagel, …. & een ontspannende massage.


Voetverzorging LUXE (max. 35 min) . . . . 30.00 €

Nagels knippen & vijlen, reinigen, eelt & likdoorn verwijderen, ingegroeide nagel, …. & een ontspannende massage.


Voetverzorging Wellness SPA (+max. 30 min) . . . . +25.00 €

Wellness behandeling.

Voetenbadje, voetverzorging Plus of Luxe, scrubben van de voeten, masker, paraffine behandeling & een uitgebreide ontspannende massage.


Gellak FABY (in combinatie met een voetverzorging) . . . . +15.00 €

Gellak is een nagellak die onder de lamp uitgehard wordt, dus hoef je niet langer te wachten om je nagellak te laten drogen.

Handig, want je kleurtje blijft mooi, en dit minstens 5 weken.


Nagellak FABY (in combinatie met een voetverzorging) . . . . +10.00 €

Nagellak aangebracht met langere droogtijd (nagellak is 100% vegan, 10 free, geen petrolatum, 87% natuurlijk, bio sourced).