Gelaatsverzorging Jonge Generatie


It’s just for girls!

LADY GREEN

Voor onze jonge dames zijn er nu ook natuurlijke gelaatsverzorgingen met de producten van Lady Green.

Lady Green richt zich specifiek op de huid en huidproblemen van onze jonge dames.

De lijn is gemaakt in samenwerking met jonge vrouwen, voor meiden door meiden!  Meer dan 200 jonge vrouwen tussen 12 en 25 jaar hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green.  Hierdoor zijn de producten echt ontwikkeld op de behoeften en huidproblemen van jullie, onze jonge dames.

Top, leuk, fun, zoete geuren, ….  De producten zijn niet alleen mooi en trendy, maar ze werken ook echt!  Alle productformules zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen.

And a special thing for our youngest girls!

TOO FRUIT

Ook voor onze jongste hippe meiden hebben we een leuk merk, Too Fruit.

Too fruit is het eerste bio dermatologisch merk van verzorgings- en hygiëneproducten voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

Het is geformuleerd op basis van fruit, met heerlijke geuren, gemakkelijk aan te brengen crème in een toffe (en informatieve) verpakking!

And there is something for boys!

MANETIK

Een verzorgingslijn voor stoere kerels tot 25 jaar.

Manetik is dé biologische, compacte gezichtsverzorgingslijn op basis van zachte, zuiverende werkstoffen speciaal voor stoere jongens.

Steeds meer jongens willen goede verzorgingsproducten voor hun gezicht, al dan niet gestuurd door ouders. Waarbij natuurlijke, verzorgende hoogwaardige ingrediënten het uitgangspunt moeten zijn. Dat is nu net waar Manetik het onderscheid maakt. Het is een compacte lijn met zachte, zuiverende ingrediënten die in een handomdraai voor een gave, schone en verzorgde huid zorgen.

Gelaatsverzorging Lady Green – SWAG V.I.P. LADY (max. 105 min) . . . . 90.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een ‘flex’ voetenbadje, een ‘chillax’ rugmassage en een ‘epic’ gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een mini handverzorging en handmassage. Bijwerken van de wenkbrauwen inbegrepen.


Gelaatsverzorging Lady Green – EPIC LADY (max. 75 min) . . . . 65.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een ‘epic’ gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een mini handverzorging en handmassage. Bijwerken van de wenkbrauwen inbegrepen.


Gelaatsverzorging Lady Green – CHILL LADY (max. 60 min) . . . . 50.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze jonge dames met de natuurlijke producten van Lady Green, met een ‘chillax’ gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage.


Beauty Arrangement Too Fruit – PRINSES ELSA (max. 70 min) . . . . 65.00 €

Een Beauty Arrangement voor onze jonge meiden met de natuurlijke producten van Too Fruit, met een hapje en een drankje tijdens een heerlijk voetenbadje. De voetjes worden ook gewassen en licht gemasseerd. Daarna volgt een ‘prinsessen’-gelaatsverzorging. Tijdens het masker krijgt de jonge meid een mini handverzorging en gelakte nageltjes. Een zachte massage van nek & schoudertjes hoort er ook bij. En als laatste krijgen ze een kadootje! (ter waarde van 14€). Een hele verwenbeurt voor een prachtmeid!


Beauty Arrangement Too Fruit – PRINSES RAPUNZEL (max. 45 min) . . . . 40.00 €

Een Beauty Arrangement voor onze jonge meiden met de natuurlijke producten van Too Fruit. Jou jonge meid krijgt een ‘prinsessen’-gelaatsverzorging. Tijdens het masker krijgt de hippe dame een mini handverzorging en gelakte nageltjes. En als laatste krijgen ze een kadootje! (ter waarde van 6€). Een leuke verwenbeurt voor een prachtmeid!


Gelaatsverzorging Manetik – TOUGH GUY (max. 105 min) . . . . 90.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze stoere kerels met de natuurlijke producten van Manetik, met een ‘flex’ voetenbadje, een ‘chillax’ rugmassage en een ‘epic’ gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een schoudermassage.


Gelaatsverzorging Manetik – CRAZY GUY (max. 60 min) . . . . 50.00 €

Een gelaatsverzorging speciaal voor onze stoere kerels met de natuurlijke producten van Manetik, met een ‘chillax’ gelaatsmassage. Tijdens het masker word je verwend met een schoudermassage.


Wimper Lash Lift Elleebana + Verven Wimpers . . . . 50.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Verven van de wimpers maakt het helemaal af! Elleebana is niet getest op dieren!


Wimper Lash Lift Elleebana . . . . 40.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Elleebana is niet getest op dieren!


Verven Wenkbrauwen & Wimpers . . . . 20.00 €

Verven Wenkbrauwen . . . . 14.00 €

Verven Wimpers . . . . 14.00 €