Gelaatsverzorging


Vergeet al je zorgen.

gelaatsverzorging

Kom tot rust, geniet, straal, leef.

Rust, je kan niet zonder.

Geniet, het leven is al kort genoeg.

Straal, een glimlach maakt je mooi.

Leef, elke dag kan de laatste zijn.

Dit alles kan met een gelaatsverzorging op maat. Enkel maar natuurlijke producten, met heerlijke geuren om bij weg te dromen.

Weg doffe huid, weg droge huid, weg vette huid, hallo mooie huid.

Absolution. Zo puur als de natuur zelf!

2022 is een jaar vol verandering, waaronder ook voor Salon LilyRose. Huidverzorging ‘Absolution’ is ons paradepaardje! Ik heb de keuze hiervoor gemaakt omdat ze echt álles in huis hebben waar ik naar op zoek ben!

Verrassend anders. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf! Én Absolution kiest voor een persoonlijke aanpak. Perfect wat jij en ik willen voor onze huid.

Gelaatsverzorging Absolution

WELLNESS RELAXANT INDULGENCE (max. 110 min) . . . . 105.00 €

Als rustgevende start krijg je een lekker warm voetenbadje, voetenwassing & een relaxerende rugmassage. Daarna volgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een zalige gelaatsmassage, en een masker op maat met daar bovenop het bekende masque thermique, een heerlijk warm masker. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden! Tijdens het masker word je verwend met een massage van je handen.


SENTIMENT INDULGENCE (max. 90 min) . . . . 95.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een zalige gelaatsmassage, en een masker op maat met daar bovenop het bekende masque thermique, een heerlijk warm masker. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden! Tijdens het masker word je verwend met een massage van je handen.


BEAUTÉ INDULGENCE (max. 60 min) . . . . 70.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel, een rustgevende gelaatsmassage, en een masker op maat. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden! Tijdens het masker word je verwend met een massage van je handen.


CONFORT INDULGENCE (max. 45 min) . . . . 50.00 €

Je krijgt een gelaatsverzorging volledig op maat, met het welkomstritueel en een masker op maat. Als eindverzorging zal je huid enorm gevoed worden!


Gelaatsverzorging Líkami

PURE – WELLNESS QUADRI GOLD (max. 90 min) . . . . 95.00 €

Een volledige gelaatsverzorging die je huid in balans brengt met een zalige gelaatsmassage (zowel manueel als met jaderoller en gua sha) en 2 maskers. Als eindverzorging krijg je een intensief verzorgende crème met serum en oogcrème. Tijdens het masker word je verwend met een handmassage.


PURE – QUADRI GOLD (max. 70 min) . . . . 75.00 €

Een volledige gelaatsverzorging die je huid in balans brengt met een zalige gelaatsmassage (zowel manueel als met jaderoller) en masker. Als eindverzorging krijg je een intensief verzorgende crème met serum en oogcrème.


PURE – DELUXE (max. 60 min) . . . . 65.00 €

Een volledige gelaatsverzorging met een kalmerende gelaatsmassage en masker. Als eindverzorging krijg je een intensief verzorgende crème met serum.

Gelaatsverzorging Pandhy’s Cosmix

COMBI GELAATsverzorging & VOETverzorging Luxe (max. 60 min) . . . . 60.00 €

Een gelaatsverzorging volledig op maat, met het Pandhy’s Electro Cosmetic Device. Je maakt kennis met Frimator, Hoog Frequentie, Galvano, UltraSound en Vacuüm. Stuk voor stuk topbehandelingen voor jou en je gelaat!

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimper Lash Lift Elleebana + Verven Wimpers . . . . 50.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Verven van de wimpers maakt het helemaal af! Elleebana is niet getest op dieren!


Wimper Lash Lift Elleebana . . . . 40.00 €

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Elleebana is niet getest op dieren!


Verven Wenkbrauwen & Wimpers . . . . 20.00 €

Verven Wenkbrauwen . . . . 14.00 €

Verven Wimpers . . . . 14.00 €